Concurrent Sessions

Wednesday, June 18, 2014

Concurrent Session 1: Interactive Workshops and Panels | 1:30 - 2:20pm (50 mins)
Concurrent Session 2: Interactive Workshops and Panels | 2:30 - 3:20pm (50 mins)
Concurrent Session 3: Research Paper Presentations | 3:30 - 4:00pm (30 mins)

Thursday, June 19, 2014

Concurrent Session 4: Interactive Workshops, Panels, and Alan Blizzard Award | 10:30 - 11:20am (50 mins)
Concurrent Session 5: Interactive Workshops and Panels | 11:30am - 12:20pm (50 mins)
Concurrent Session 6: Interactive Workshops and Panels | 2:00 - 2:50pm (50 mins)
Concurrent Session 7: Interactive Workshops and Panels | 3:00 - 3:50pm (50 mins)
Concurrent Session 8: Research Paper Presentations | 4:00 - 4:30pm (30 mins)

Friday, June 20, 2014

Concurrent Session 9: Interactive Workshops and Panels | 8:30 - 9:20am (50 mins)
Concurrent Session 10: Research Paper Presentations | 9:30 - 10:00am (30 mins)
Concurrent Session 11: Research Paper Presentations | 10:30 - 11:00am (30 mins)